Bu yazımızda sizlere Girne otelleri hakkında bilgi vereceğiz. Bu mevsimde tatilimizi en iyi şekilde nasıl değerlendirebiliriz, diye kendinize soruyorsanız, sizlere cevabımız tabii ki tatilin en gözde ve popüler yeri diye kabul edeceğimiz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin gözdesi Girne olur. Girne canlı hayat tarzı ve konforlu otelleriyle tatilcilerin bir numaralı gözdesi halindedir. Liman kenti olan Girne, tatilcilerin huzurlu bir ortamda tatil yapmalarının yanı sıra şehirde Akdeniz’e özgü imgelerle birlikte kültürel bir geziye de olanak sağlıyor.

Kıbrıs’ın gözdesi liman kentlerinden olan Girne’de hayat hem lüks şekilde hem de normal bir yaşantı şeklinde de yaşanmaktadır. Şehrin kendine has denilen tertemiz plajı ile rahatlama imkânınızın yanı sıra bu güzel şehrin sokaklarında da kaybolarak eğlenceyi sonuna kadar iliklerinizde hissedebilirsiniz. Aynı zamanda eğer ki kültürel gezileri çok seviyorsanız Girne tamamıyla bir kültürel gezi şehri olarak da bilinmektedir. Şehirde birbirinden güzel tarihi eserleri bulunmaktadır. Bu güzelliklerden tatilciler tarafından en beğenilen kısmı Girne Kalesi olarak kabul edilmektedir.

Girne’de ulaşım kolaylığı da bulunmaktadır. Lefkoşa Ercan Havaalanı’na da yakınlığı söz konusudur. Deniz yolu ile gitmek istiyorsanız da bu şehir liman kenti olduğundan dolayı deniz ulaşımı yapabilmeniz de mevcuttur. Girne otel fiyatları Türkiye’ye oranla biraz daha pahalıdır.

Girne’de ulaşımın yanında lüksüne düşkün olanlar için birbirinden güzel oteller de bulunmaktadır. Kıbrıs otelleri Girne konusunda Kıbrıs’ın doğal güzelliklerinin orta yerinde birbirinden eşsiz manzarada konaklama imkânı veren Elexus Hotel & Spa & Casino ‘da tek kişilikten başlayıp üç kişiliğe kadar harika ve eşsiz bir şekilde tatilinizi geçirebilir veya daha uygun bir şekilde, Girne’nin sahilinde 4 yıldızlı bir otel olan Oscar Resort Hotel’de yine eşi ve benzeri olmayan huzurlu bir tatil imkânına sahip olabilirsiniz.

Tatilin en gözde mekânlarından olan Girne’de tatil yapabilme imkânı elde etmişken bu imkânı kaçırmamanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Girne gibi tatilin gözdesi bir mekânda bu kadar rahatlığın, lüksün içerisinde bu kadar uygun fiyatların bulunması da Girne’ye yönelmemizde ki en büyük etkenlerden biridir. Şehrin temiz havasını içinize çekeceğiniz de hiç de abartmadığımızı anlayacak ve bizlere hak vereceksiniz.