ANTALYA’NIN SICACIK TATİL PAKETLERİ

Tatil denince akla ilk olarak deniz, kum, güneş üçlüsü gelmektedir. Aslında tatil demek hayatın bize verdiği yorgunluklardan uzaklaşarak dinlenmek için yaptığımız aktivite demektir. Her ne kadar havalar soğumuş olsa da, kış günlerine girmiş bulunsak da vücudumuzun dinlenmeye ihtiyacı olacağı için tatile çıkmak isteyebilirsiniz ki bu tabii hakkınız.

Ülkemiz genellikle karasal iklim tipine sahip olduğu için Ekim ayından itibaren soğukluk hissedilmeye başlanıyor. Bazı şehirlerimizde ılıman iklim tipi görülmektedir, buralarda kışları dahil ekstrem bir soğukluk hissedilmemektedir. İşte Antalya bu şehirlerimizden biridir ki şehirde şu dönemde bile ılık havanın var olması nedeniyle size huzur verir.

Neden Antalya’yı Tercih Etmeliyiz?

Antalya’nın iklim özelliklerinin şu mevsimde bile tatil yapmaya elverişli olduğundan bahsetmiştik. Ayrıca Antalya öyle bir şehrimizdir ki her köşesinde saklı bir cenneti görebilirsiniz. Merkezi, ilçeleri, kasabaları hatta köyleri ile size huzurun adresini göstermektedir. Bizlere bu adresleri ekonomik olarak sunan otellerin de var olması orayı tercih etmemiz için büyük bir etkendir. Bu yüzden Antalya tatilleri, gözde olmaya devam edecektir.

Sıcaklığı Hissedin

Bu mevsimde bile sıcaklığı hissettiren Antalya, otellerinin sunduğu imkanlarda da sıcak iklime sıcaklık eklemeye devam etmektedir. Antalya otelleri sizlere ekonomik ve kaliteli tatil imkanı sunmaktadır. Her şey dahil paketleriyle tatil severleri cezbetmektedir. Antalya’nın bize sunduğu güzel manzaraların olduğu yer ve otellere biraz göz atalım;

  • Antalya merkezde Konyaaltı ve Lara plajları kent içinde fazlaca tercih edilen tatil mekanlarındandır.
  • Olympos, Antalya’da özellikle gençler tarafından tercih edilen bir tatil merkezidir.
  • Kemer, merkezin 42 km güneybatısında yer almaktadır ve doğal güzellikleri ile dikkatleri çekmektedir.
  • Alanya, yaklaşık 100 km olan sahil şeridiyle turistleri fazlasıyla cezbeden tatil mekanıdır.
  • Kaş, ulaşım açısından diğer tatil beldelerinden daha zor olmakla birlikte doğal güzelliklerini kullanarak bu durumu avantaja çevirmiştir.
  • Manavgat, hemen hepimizin duyduğu Manavgat Şelalesi’ni barındıran bu ilçe herkesin ilgisini çekebilecek güzelliklere ev sahipliği yapmaktadır
  • Side, tamamıyla turizm üzerine kurulu ve lüks otellerin mesken tuttuğu bir yerleşim ve tatil merkezidir.
  • Belek, tatil merkezi denince akla gelen tatil mekanlarındandır.

 

Konaklama, kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, uçak ulaşım ücreti ve daha birçok aktivitenin bulunduğu her şey dahil otellerde tek bir fiyatla tatilinizi yapabilirsiniz. Güzel avantajlarla ve cebimizi düşünen kampanyalarıyla güzide şehrimiz Antalya’da güzel bir tatil geçirmek isteyenler otellere şöyle bir göz atarak kendine en uygun tatil paketini seçebilirler.