Doğu Karadeniz’de, coğrafi özellikleri gereği, 1500-2000 metre rakımlı düzlük ve tepelerde fazla sayıda yayla bulunuyor. Yaylalar, 1500 metreden başlayarak yükselen, zengin tabii peyzaj özelikleri içeren alanlar olmakla birlikte özellikle yaz aylarında turistlerin sıklıkla tercih ettiği yerlerin başında geliyor. Son senelerde yaylaların eko turizm mekânları olarak kullanılmaya başlanması sayesinde de bilhassa Karadeniz Bölgesi, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Karadeniz yaylaları arasından sizler için seçtiklerimize göz atabilirsiniz.

Bektaş Yaylası, Giresun

Giresun’un Dereli ilçesinde, şehir merkezinden 56 km uzaklıkta konumlanan Bektaş Yaylası, tam tamına 2030 metre yüksekliğe sahip. Bektaş Yaylası aynı zamanda çevresinde bulunan Ahmetalan Yaylası, Alçakbel Ormaniçi Piknik Alanı, Kurttepe Mevkii Kulakkaya Yaylası, Melikli Obası Yaylası’nı da kapsadığı için tüm bu alan Bektaş Turizm Merkezi olarak da biliniyor. Elektrik, telefon ve su gibi altyapı hizmetleri ise her zaman kullanılabilir durumda. Yayla kışın yoğun kar yağışı alıyor. Bu yüzden genellikle baharda veya yaz aylarında ziyaret edilmesi tavsiye ediliyor. Yaz aylarında bile soğuk olan yaylada yılın her mevsimi soba yakıldığını da hatırlatmakta fayda var. Manzaralarının güzelliğini seyretmek, çim kayağı yapmak ve doğal güzelliklere seyrederek uykuya dalmak insana keyif veriyor.

Kümbet Yaylası, Giresun

Giresun Merkezinin 52 km güneyinde ve Dereli ilçesi sınırlarında, 1710 metre rakımı olan Kümbet Yaylası, Karadeniz’de gezilecek yerler listenizde mutlaka olmalı. Doğu Karadeniz’in en meşhur yaylalarından ve yayla turizminin en hareketli yaşandığı yaylalardan olan Kümbet’te su, elektrik ve telefon vb. altyapı da mevcut. Kümbet Yaylası o kadar büyük bir alana yayılmış ki, çevresinde bulunan birçok yaylayı da sınırları içine alıyor. Melikli Obası ve Yavuzkemal gibi yaylalar da bu çevrede bulunuyor. Kümbet Yaylası’nda gerçekleşen birbirinden eğlenceli şenlikler de bu yaylayı ziyaret etmeniz için güzel bir sebep olabilir. Her sene temmuz ayının ikinci pazar gününde düzenlenen şenlikse turistlerin favorisi.

Perşembe Yaylası, Ordu

Akkuş ilçesine 12 km mesafede bulunan Perşembe Yaylası, 1991 yılında Bakanlar Kurulu kararıyla turizme açıldı. 1500 metre rakımlı bu yaylada her yıl temmuz ayında yayla şenlikleri düzenleniyor. Yayla şenliklerinde güreş müsabakaları, yarışmalar, konserler, sosyal ve kültürel aktiviteler ve folklor gibi etkinlikler oluyor.

Çambaşı Yaylası, Ordu

Karadeniz Bölgesi’ndeki en önemli yaylalar arasında bulunan Çambaşı Yaylası, hem kış hem de yaz aylarında inanılmaz güzel manzaralar sunuyor. 1850 metre yüksekliğe sahip olan Çambaşı Yaylası Karadeniz yaylaları arasında en bilinmeyeni olsa da kesinlikle görülmeye değer. Ziyaretçiler burada bütün doğa sporlarını profesyonelce yapabilir. 100 bin dönüm alana sahip yaylanın 72 adet obası mevcut. Bu özelliği ile de ülkemizdeki en geniş yaylalardan biri olma özelliğini taşıyor.

Anzer Yaylası, Rize

Rize’nin merkezine 80 km uzaklıkta bulunan, kelimenin tam anlamıyla tam bir doğa harikası olan Anzer Yaylası, Anzer balının üretim bölgesi olması ve endemik türdeki çok sayıda çiçeğin bulunması sebebiyle yerli ve yabancı turistlerin Karadeniz Bölgesi’nde sıklıkla ziyaret ettiği yerlerden biri. Aynı zamanda doğa turizminin alternatif etkinliklerinden trekking, zirve tırmanışı, yamaç paraşütü için de imkan sunuyor. Bayburt iline, Çoruh Nehri’ne ve Uzungöl’e de kısa mesafede yer aldığı için de Anzer Yaylası’na ulaşım oldukça kolay.

Ayder Yaylası, Rize

Ayder yaylası, gürültüden, aşırı kalabalıktan ve şehir hayatından uzak olması sebebiyle doğa ve sağlık turizminin en gözde yerlerinden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Bu sebeple de 12 ay boyunca binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Bölgede yapılabilecek yayla aktivitelerinin yanı sıra çok sayıda kaplıca ve termal otel de bulunuyor.

Ayancık Akgöl Yaylası, Sinop

Ayancık ilçesinin güney yönünden Ayancık-Kastamonu arasındaki yoldan saparak Ayancık Akgöl Yaylası’na kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Denizden yüksekliği 1200 metre olan Ayancık Akgöl Yaylası, 3 dönüm kadar alanı kaplayan bir göle de ev sahipliği yapıyor. Gölün etrafındaki köknar ormanları arasından akan iki çayın çevresinde doğa yürüyüşleri yapabilirsiniz. Bitki örtüsünün doğallığı ve manzarasının büyüleyiciliği ile ziyaretçilerini kendine hayran bırakıyor.

Akbelen Yaylası, Tokat

Deniz seviyesinden 1600 metre yükseklikte bulunan yayla, Tokat’ın merkezine en yakın olan yaylalardan biri. Yine Tokat’a bağlı bulunan Topçam Yaylası ile sınırı oluşturuyor. Yaylada çim kayağı, avcılık ve balıkçılık yapılıyor. Akbelen Yaylası’nda gerçekleşen turizm faaliyetleri her yıl çeşitlendiği ve zenginleştiği için ve ziyaretçi sayısı her yıl bir önceki yıla oranla büyük ölçüde artış gösteriyor.

Karadağ Yaylası, Trabzon

Trabzon şehir merkezinden Düzköy ilçesine giderken 44 km sonra Karadağ Yaylası tabelasını görebilirsiniz. Denizden yüksekliği  1742 metre olan Karadağ Yaylası’na gider gitmez ilginizi çekecek olan ilk şey, göz kamaştıran ahşap evleri. Havanın açık ve güneşli olduğu zamanlarda Karadağ Tepesi’nden görülen eşsiz manzara, bir anda sizi bambaşka bir dünyaya ışınlayacak. Genellikle yaz aylarında Trabzon ve civardaki ilçelerden yaylanın nüfusu artıyor ve bölgeyi ziyaret edenler için de birçok yayla şenliği düzenliyor.

Şolma Yaylası, Trabzon

Karadeniz yaylaları arasında şüphesiz en sessiz sakin yer olan Şolma Yaylası, mutlaka gidilip görülmeye değer yerlerden. Maçka ilçesine 22 km mesafede olan Şolma Yaylası’na giderken yol boyunca göreceğiniz nefes kesen manzara ve  doğal güzellikler karşısında deyim yerindeyse nutkunuz tutulabilir.

Karadeniz Otelleri

Kit-Tur Otel (Bektaş Yaylası, Giresun)

Giresun Otogarı’na sadece 5 km uzaklıkta konumlanan Bektaş Yaylası’ndaki Kit-Tur otel, misafirlerine Karadeniz yaylalarında huzur dolu ve doğayla iç içe muhteşem bir tatil vadediyor. Ordu Giresun Havalimanı’ndan 30 km, Giresun Limanı’ndan ise sadece 450 metre uzaklıktaki Kit-Tur Otel, “Giresun’daki eviniz” sloganıyla da aslında ne kadar samimi bir hizmet anlayışına sahip olduklarının da altını çiziyor. Toplam 50 odası bulunan Kit-Tur Otel, Giresun şehir merkezinde yer alıyor. Giresun’un enfes manzaralarını sunan 200 kişilik bir restoranı da bulunan otel toplamda 100 yatak kapasitesine sahip. Otelin standart oda ya suit odalarından dilediğinizi seçebilir ve erken rezervasyon yaptırarak çok uygun fiyatlara tatilinizi önceden planlayabilirsiniz.

Kit-Tur Otel’in başlıca hizmetleri

  • Otopark
  • Restoran
  • Toplantı Salonu
  • Kablosuz İnternet
  • Kuru temizleme ve çamaşırhane

Adres: Sultan Selim Mahallesi, Arifbey Caddesi. No:2, 28100 Giresun Merkez/Giresun

Birun Kümbet Dağ Evi (Kümbet Yaylası, Giresun)

Giresun Merkez’de konumlanan Birun Kümbet Dağ Evi, toplamda 35 bin metrekarelik oldukça büyük bir alanı kaplıyor. Tesis bünyesinde misafirlerin kaliteli ve keyifli vakit geçirmeleri için tüm imkanlar sağlanmış durumda. Ordu-Giresun Havalimanı’na 90 km, Trabzon Havalimanı’na ise 194 km uzaklıkta konumlanan Birun Kümbet Dağ Evi, oda kahvaltı hizmeti sunuyor. Doğayla iç içe huzur dolu bir tatilin kapılarını aralayan Birun Kümbet Dağ Evi’nde her sabah 07.10-10.00 saatleri arasında envaiçeşit lezzetle buluşabilirsiniz. Bunun yan sıra otelin hamamı, saunası, futbol ve voleybol sahalarından da ücretsiz bir şekilde faydalanmanız mümkün. Ancak jakuziyi kullanmak isterseniz bunun ekstra ücrete tabi olduğunu hatırlatalım. Bunun dışında çocuklu ailelerin de en sık tercih ettiği Karadeniz otellerinden biri olan Birun Kümbet Dağ Evi’ndeki standart oda, tek katlı konak ve dublex konak gibi alternatiflerinden bütçenize en uygun olanı seçebilirsiniz. 1800 metre rakımlı Kümbet Yaylası’nın eşsiz doğasında dinlenebileceğiniz Birun Kümbet Dağ Evi, sunduğu birçok aktivite imkanıyla da ünlü bir tesis. Yaylayı keşfe çıkabilir, doğa yürüyüşleri yapabilir, yaylada yüzebilir, ladin ve çam ağaçları arasında, arka fonda sadece kuş sesleri, ruhunuzu dinlendirebilir, otelin film gösterimlerine katılabilir, ATV turu yapabilir, doğada meditasyon ve yoga yapabilir ve tertemiz havayı soluyarak ciğerlerinizin bayram etmesini sağlayabilirsiniz.

Birun Kümbet Dağ Evi’nin başlıca hizmetleri

  • A la carte restoran
  • Kapalı restoran
  • Ücretsiz İnternet erişimi
  • Konferans salonu
  • Otopark
  • Hamam
  • Sauna
  • Sinema
  • Masa Tenisi
  • Bisiklet
  • Futbol
  • Oyun salonu
  • Voleybol
  • Jakuzi (ücretli)
  • Çocuk parkı
  • Çocuk havuzu

Adres: Kümbet Köyü/Dereli/Giresun, 28950 Dereli/Giresun

Anemon Ordu (Perşembe Yaylası, Ordu)

Ordu Otogarı’ndan 7 km ve Ordu şehir merkezinden de 6 km uzaklıkta konumlanan Anemon Ordu Oteli, denize sıfır, doyumsuz manzaralar sunan, yaz kış tercih edebileceğiniz bir otel. Ordu Giresun Havalimanı’na vardıktan sonra dilerseniz Anemon Ordu otelini arayıp transfer aracı talep edebilir, dilerseniz de havalimanından taksiye binerek yaklaşık 35-40 dakika içerisinde de otele varabilirsiniz. Ordu ve Karadeniz’in diğer şehirlerinde zaman zaman gerçekleşen büyük çaptaki davet, düğün, organizasyon, toplantı, seminer vb. etkinliklere de yıl boyunca ev sahipliği yapan Anemon Ordu oteli, Türkiye’nin dört bir yanında tesisi bulunan Anemon oteller grubuna ait. 80 kişi kapasiteli ve tamamen İtalyan esintilerinin verildiği Mare Nero’da daha önce hiç tatmadığınız lezzetler deneyebilir, aynı zamanda Karadeniz mutfağına özgü lezzetlerden de tadabilirsiniz. Otelin bir diğer popüler alanı olan Lobby Bar ise her gün 10.00-00.00 saatleri arasında misafirleri ağırlıyor. Deniz manzaralı Lobby Bar’da alkollü ve alkolsüz içeceklerden dilediğinizi isteyebilir ve baktıkça bakasınız gelecek Ordu manzarasına karşı içeceğinizi yudumlayabilirsiniz. Anemon Ordu otelinde konaklamaya karar verdiyseniz, Ordu’da gezilecek yerler listenizi hazırlamaya başlayabilirsiniz. Otelden ulaşımın inanılmaz kolay olduğu ve mutlaka görmenizi önerdiğimiz yerler ise Ünye ve Gölköy kaleleri, Hoynat Adası, Ulugöl ve Boztepe.

Anemon Ordu’nun başlıca hizmetleri

  • Fitness center
  • Toplantı salonu
  • Restoran
  • Açık havuz
  • Bisiklet
  • Bar
  • Çamaşırhane
  • Ücretsiz otopark
  • Business center
  • Emanet kasa

Adres: Kumbaşı Mahallesi, Atatürk Bulv. Anemon Ordu Hotel No:59, 52100 Ordu Merkez/Ordu

The Wyspy Hotel (Çambaşı Yaylası, Ordu)

Toplam 98 odasıyla kusursuz konaklama hizmeti veren The Wyspy Hotel, konaklama sektöründe yılların verdiği tecrübeyle konuklarına sıra dışı bir deneyim yaşatıyor. The Wyspy Hotel’in single, king, double ya suit odalarından dilediğinizi tercih edebilir ve unutulmaz anılar biriktireceğiniz Karadeniz tatilinize başlayabilirsiniz. Erken rezervasyon yaptırırsanız The Wyspy Hotel’in kampanya ve promosyonlarından da faydalanma fırsatı yakalayabilirsiniz. Eşsiz odalar, enfes manzaralar, konfor ve huzur, seçkin deneyim, hepsi de The Wyspy Hotel’de sizleri bekliyor. The Wyspy Hotel’de konakladığınız süre boyunca ev sıcaklığını ve samimiyetini hissedeceğinize şüpheniz olmasın. Hatta The Wyspy Hotel bu konuda o kadar iddialı ki, “Yeni evinizle tanışın!” sözüyle bu durumu sloganlarına da başarıyla yansıtmışlar.

The Wyspy Hotel’in başlıca hizmetleri

  • Ücretsiz açık büfe kahvaltı
  • Ücretsiz otopark
  • Kablosuz İnternet
  • Aile odaları ve bağlantılı odalar
  • Teras
  • Restoran
  • Valiz dolabı
  • Kuru temizleme ve çamaşır yıkama servisi
  • Faks ve fotokopi hizmeti

Adres: Düz Mahallesi, No:، 271. Sk. No:19، 52100 Ordu Merkez/Ordu

Ridos Thermal Hotel & Spa (Anzer Yaylası, Rize)

Doğal güzellikleri ile her geleni kendine hayran bırakan Karadeniz yaylalarının belki de en güzeli de Anzer Yaylası. Yayla otelleri arasında da Rize’nin önde gelen konaklama tesislerinden biri de Ridos Thermal Hotel & SPA’dır. Tesis bünyesinde büyük bir SPA merkezi, sağlıklı yaşam merkezi, buhar odası, hamam, sauna vb. yerler bulunuyor. Ridos Thermal Hotel & SPA otelinin profesyonel ekibinde ise 28 farklı masaj tekniği uygulayan her biri alanında uzman masörler bulunuyor. Elbette termal kaynakların ve bir termal otelde konaklamanın faydalarını bilmeyeniniz yok ama biz yine de kısaca bahsedelim: Termal sular, romatizmal rahatsızlıklar, ortopedik rahatsızlıklar, nörolojik rahatsızlıklar, deri hastalıkları, beyin damar hastalıkları, nefrolojik hastalıklar, iltihaplanmalar, kireçlenmeler, kas ağrıları ve siyatik rahatsızlığına iyi gelir. Siz de görkemli Kaçkar sıradağlarının eteklerinde böylesine şifalı sularıyla ünlü bir bölgede konaklamak isterseniz Ridos Thermal Hotel & SPA’yı tercih edebilirsiniz. SPA merkezi, sağlık merkezi, masaj hizmeti ve termal kaynakların yanı sıra otelin misafirlerine sunduğu sayısız aktivite de bulunuyor. Bu aktivitelerden bazıları; bisiklet kiralama, çocuklar için Mini Club Oyun Salonu, el hokeyi, elektronik basket, bilardo, kişiye özel turlar, trekking, Türk hamamı, sauna, fitness, SPA ve termal havuzlar. Toplam 30 bin metrekarelik bir alanı kaplayan Ridos Thermal Hotel & SPA oteli, Rize’ye bağlı İkizdere ilçesinin İkizdere Vadisi’nin eteklerinde mükemmel bir konuma sahip. Bu büyük tesis Trabzon Havalimanı’na 95 km, Rize şehir merkezine ise 60 km mesafede yer alıyor.

Ridos Thermal Hotel & Spa’nın başlıca hizmetleri

  • Bahçe
  • Teras
  • Kuru temizleme ve çamaşırhane
  • Oda servisi
  • Snack bar
  • Emanet Kasa
  • Havalimanı transfer hizmeti
  • Toplantı salonu
  • Oyun odası (Bilardo, dart, elektronik basket, el hokeyi vb.)
  • Fitness center
  • Termal havuzlar
  • Masaj & kese ve vücut bakım hizmeti
  • Buhar odası
  • Açık havuz
  • Kapalı havuz
  • Hamam
  • Sauna
  • SPA merkezi
  • Kaplıca
  • Araç kiralama hizmeti
  • Sağlık merkezi
  • Restoran
  • Döviz bozdurma
  • Çocuk oyun alanı
  • Animasyon şovları
  • Ücretsiz otopark ve kablosuz İnternet
  • Asansör

Adres: Ilıcaköy Köyü/İkizdere/Rize

Kaçkar Resort Hotel (Ayder Yaylası, Rize)

Kaçkar Dağları Milli Parkı, Ayder Yaylası, Rize, daha ne denir ki? 4 mevsim, ne zaman isterseniz gelebileceğiniz bir yer burası E bir de üstüne doğa dostu ve kaliteli hizmet veren bir otel olunca hakikaten tadından yenmiyor. Rize’de 2 gün kalmayı planlıyorsanız ve Kaçkar Resort Hotel’de rezervasyon yaptırdıysanız, Otele gidince Rize seyahatinizi en az 1 hafta uzatacağınızın garantisini veriyoruz. Deniz seviyesinden 1200 metre yüksekte, ne yana baksanız yeşil ve tonlarını göreceğiniz bir konumda yer alan Kaçkar Resort Hotel, doğanın kucağında huzur dolu bir tatil yapma imkanı sunuyor. Misyonu, bölgenin doğal ve kültürel zenginliklerinden aldıkları gücü sektördeki tecrübeleriyle harmanlayarak ortaya koydukları nitelikli hizmetleri sayesinde gerek turistik, gerekse profesyonel amaçlı konaklamalarda misafirlerinin en üst düzeyde memnuniyetini sağlamak ve her zaman tercih edilir olmak olan Kaçkar Resort Hotel, Çamlıhemşin’in en güzel otellerinden biri. Trabzon Havalimanı’na 157 km, Rize şehir merkezine 82 km, Ardeşen ilçe merkezine ise 38 km mesafede yer alan Kaçkar Resort Hotel’in SPA merkezinde Fin hamamı, sauna, jakuzi ve fitness salonu bulunuyor. Dünyaca ünlü Ayder Kaplıcaları ise tesise yürüme mesafesinde yer alıyor. Davet, organizasyon, konferans, seminer, toplantı vb. etkinliklerin düzenlendiği toplantı salonunu da bünyesinde barındıran tesiste 300 araç kapasiteli ücretsiz otopark da mevcut. Standart oda, balayı suit ve kral dairesi olmak üzere 3 farklı oda tipiyle konaklama hizmeti veren Kaçkar Resort Hotel’de dört dörtlük bir konaklama deneyimi yaşamaya hazır olun.

Kaçkar Resort Hotel’in başlıca hizmetleri

  • Restoran
  • Döviz bozdurma
  • Araç kiralama hizmeti
  • SPA merkezi
  • Sauna
  • Asansör
  • Kablosuz İnternet
  • Hamam
  • Masaj hizmeti
  • Fitness center
  • Havalimanı transfer hizmeti

Adres: Ayder Turizm Merkezi, Kaçkar Dağları Milli Parkı D:4, 53750 Çamlıhemşin/Rize

Hamsilos Tatil Köyü (Ayancık Akgöl Yaylası, Sinop)

Hamsilos Tatil Köyü için Sinop otelleri arasında fiyat-kalite açısından en iyilerden biri denilebilir. Hamsilos Tatil Köyü, toplamda 10 bin metrekarelik bir alanın üzerine kurulu bir konaklama tesisi. Otel odaları, apart daireler gibi birden çok alternatif sunan otelin restoran ve kafesinde gün boyu farklı lezzetler tadabilirsiniz. Kuzey’in incisi Sinop’ta dört dörtlük bir otelde konaklamak ve hem dinlenmek hem de keyifli vakit geçirmek istiyorsanız hemen şimdi Hamsilos Tatil Köyü’nde siz de yerinizi ayırtabilirsiniz.

Hamsilos Tatil Köyü’nün başlıca hizmetleri

  • Teras
  • Konferans salonu
  • Toplantı odası
  • Faks ve fotokopi hizmeti
  • Ücretli havalimanı transfer hizmeti
  • Aile odaları ve bağlantılı odalar
  • Çocuk parkı
  • Barbekü yapma imkanı
  • Paket servis imkanı
  • Açık ve kapalı restoranlar
  • A la carte restoran
  • Gözleme köşesi
  • Engelliler için teras
  • Oyunlar (okey takımı, bilardo, dart, kart oyunları, langırt, masa tenisi, tavla, tramplen)
  • Canlı müzik

Adres: Akliman Mevkii, 57000 Akliman/Sinop

Dedeman Tokat (Akbelen Yaylası, Tokat)

Oda konaklama ve oda kahvaltı konaklama olmak üzere misafirlere 2 farklı alternatif sunan Dedeman Tokat otelinde yeme içme için ekstra ücret vermek istemiyor ve en azından sabah kahvaltımı otelde yapayım diyorsanız, o zaman oda kahvaltıyı seçmenizde fayda var. Oda kahvaltı konaklarsanız eğer her sabah 07.00-10.00 saatleri arasında kahvaltınızı Dedeman Tokat otelinde yapabilirsiniz. Tokat Havalimanı’ndan sadece 16 km uzaklıkta konumlanan Dedeman Tokat oteline ulaşmanın en kolay yolu, otel görevlilerini önceden bilgilendirerek havalimanı transfer hizmetlerinden faydalanmak. Tokat’a otobüsle geldiyseniz şayet otogardan taksiye binebilir ve yaklaşık 4-5 dakikada Dedeman Tokat oteline varabilirsiniz.

Dedeman Tokat’ın başlıca hizmetleri

  • Döviz bozdurma
  • Çamaşırhane ve kuru temizleme
  • Telefon ve faks hizmeti
  • Kablosuz İnternet
  • Restoran
  • Havalimanı transfer hizmeti
  • Toplantı salonu
  • Araç kiralama hizmeti

Adres: Karşıyaka Mahallesi, Orhangazi Cd. No:15, 60230 Tokat Merkez/Tokat

Royal Life Exclusive Hotel (Karadağ Yaylası, Trabzon)

Karadeniz’in mutluluk saçan şehri Trabzon’da gezip görmeye doyamayacağınız o kadar çok yer var ki, gün boyunca yorgunluğunuzu üzerinizden atabileceğiniz, konforlu ve güler yüzlü konaklama hizmetinden başka bir isteği olmuyor insanın hakikaten. İşte Royal Life Exclusive Hotel tam da bu isteklerinize cevap verebilecek bir otel. Trabzon’a gezi ya da iş amaçlı seyahat edenlerin genellikle ilk tercihi olan Royal Life Exclusive Hotel’de harika bir konaklama deneyimi yaşamaya hazır olun. Trabzon otelleri arasında en popülerlerden biri olan Royal Life Exclusive Hotel’in kusursuz, kaliteli ve güler yüzlü hizmet anlayışı her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti cezbediyor. Mavi ile yeşilin kucaklaştığı Trabzon’un doyumsuz manzaralarıyla çok uzaklara gideceğiniz, tüm stres ve sıkıntılarınızdan kurtulacağınız Royal Life Exclusive Hotel’i balayı tatiliniz için de tercih edebilirsiniz. Öyle ki, otelin sadece balayı çiftlerine özel sunduğu çok sayıda hizmet ve aktivite imkanı da bulunuyor. Royal Life Exclusive Hotel’de her sabah Trabzon’un yemyeşil doğasına hayran kala kala serpme kahvaltınızı yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra Karadeniz ve tüm dünya mutfaklarına özgü onlarca farklı lezzetin bir arada sunulduğu otel restoranına da mutlaka uğramanızı öneriyoruz. Royal Life Exclusive Hotel’deki odalar toplamda dört farklı oda tipi olarak kategorize ediliyor: Kral dairesi, superior oda, standart oda ve deluxe oda.

Royal Life Exclusive Hotel’in başlıca hizmetleri

  • Trabzon Havalimanı transfer hizmeti
  • Emanet Kasa
  • Asansör
  • Ücretsiz otopark
  • Döviz bozdurma
  • Restoran
  • Tesiste oda – kahvaltı hizmeti verilmekte olup bunun dışındaki tüm yiyecek ve içecekler ücrete tabi.
  • Kablosuz internet
  • Her sabah 08.00-10.00 saatleri arasında serpme kahvaltı servisi var.

Adres: Merkez, Trabzon Rize Yolu No:2900, 61220 Yalıncak/Trabzon Merkez/Trabzon

Usta Park Hotel (Şolma Yaylası, Trabzon)

Standart oda, special oda ve suit oda olmak üzere 3 farklı oda tipinin bulunduğu Usta Park Hotel tesisinde eğlenceli aktivite yapabileceğiniz birçok alan da bulunuyor. Karadeniz mutfağına ayrı bir ilgi duyuyorsanız otelin Teras Cafe’si ve Lobby Bar’ından gün boyu çıkmak istemeyeceksiniz. Oda kahvaltı hizmeti veren Usta Park Hotel’in ek ücretler karşılığında sunduğu öğle ve akşam yemeği menüleri de var. Bunun için tek yapmanız gereken otelin restoranını ziyaret etmek. Trabzon’un en merkezi noktalarından birinde yer alan Usta Park Hotel, gün boyu hareketli ve cıvıl cıvıl olan Trabzon Limanı’na sadece 6 dakika yürüme mesafesinde bulunuyor.

Usta Park Hotel’in başlıca hizmetleri

  • A la carte restoran
  • Fitness center
  • Türk hamamı
  • Sauna
  • Masaj hizmeti
  • SPA merkezi
  • Asansör
  • Havalimanı transfer hizmeti
  • Otopark
  • Açık restoran ve kapalı restoran
  • Bar
  • Araç kiralama
  • İnternet erişimi
  • Konferans salonu
  • Bedensel engelli odası
  • Evcil hayvan kabul edilir

Adres: İskenderpaşa Mahallesi, Şht. İbrahim Karaoğlanoğlu Cd. No:8 D:No:6, 61000 Trabzon Merkez/Trabzon