İzmir’in Gözbebeği Alaçatı

           Ege Denizi’nin kıyısında bulunan bölge sörf yapılabilen plajları ve tarihi taş evleriyle ünlüdür. Son yıllarda artan turizm ile bölge çok fazla gelişmiştir. Bölgenin doğal güzelliklerine olan ilginin yanı sıra tarihi dokusu da bölgeyi turizm açısından cazip bir konum haline getirmiştir. Özellikle taş evleri sayesinde bölge çok hızlı bir şekilde gelişmiştir. İzmir’in yerli halkının yanı sıra Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelen tatilciler bölgeye gerçekten de kültürel bir zenginlik katmıştır. Yurtdışından gelen yabancı turistlerin sayısı da oldukça fazladır. Her geçen yıl daha da artan bu sayı bölgenin ve Türkiye’nin gelişmesine büyük katkı yapmaktadır.

Tarihsel güzellik doğayla birleşince eşsiz bir manzara ortaya çıkmaktadır. Bu güzelliği doya doya yaşamak isteyen tatilciler bu bölgede bulunan mükemmel kumsalın da tadını çıkartmak için otellerin imkanlarından yararlanmaktadırlar.

 

Labranda Alaçatı Princess Hotel

           Konumu

Alaçatı merkezi sadece 4 km uzaklıkta olan Lambranda Alaçatı Princess Hotel hem sessiz bir ortam arayan hem de şehirden fazla uzaklaşmak istemeyen müşterilerini beklemektedir. Hotelin sunduğu eşsiz imkanların yanında Alaçatı merkeze yakınlığı gerçekten de hoş bir durum. İzmir’in gözbebeği olan Alaçatı bölgesini hotelde kaldığınız sürece rahatlıkla gezebilirsiniz. Alaçatı’nın eşsiz denizinin tadını hotelin kendisine ait olan plajında çıkartabilirsiniz.

 

İmkanları

Her türlü imkana hotel içesinde rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Çocukları ile gelen müşteriler için özel olarak tasarlanmış olan oyun alanlarına bayılacaksınız. Su kaydırakları, çeşitli eğlence merkezleri, Play Station salonları ile hem siz rahat bir tatilin tadına varacaksınız hem de çocuklarınız oyna doyacak.

Geniş Seçim Aralığı

İstediğiniz çeşitlerdeki oda büyüklükleriyle aradığınız konfora rahatlıkla sahip olacaksınız. Özel aşçılar tarafından pişirilen mükemmel yemeklerle eşsiz bir tatil geçireceksiniz. Sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve akşam yemeğinin yanı sıra çeşitli snacklerle yemek yeme özgürlüğüne sahip olacaksınız.

Türk hamamı, Sıpa merkezleri, buhar odaları ve Fin hamamı ile hem bedenen hem de ruhen huzura kavuşacaksınız. Sağlık uzmanları gözetiminde çeşitli rahatsızlıkların tedavisi için oluşturulmuş çeşitli programlardan istediğinizi seçip kullanabileceksiniz.

Arzu ettiğiniz takdirde oda servisinden 24 saat yararlanabileceksiniz. Özel olarak oda servisi görevinde hizmet eden çalışanlarımızla isteğiniz derhal yerine getirilecektir.

Sosyal Aktiviteler

       Canlı müzik, çeşitli eğlence programları, açık havada düzenlenen partiler vb. faaliyetler ile sizlerin ilgisini çekmeyi başaracak gibi. Ailenizle uzun ve keyifli yemekler yemeği düşünüyorsanız ve de şıklık ve zarafet aradığınız unsurlardansa aradığınız adres Alapietra Hotel. Zengin mutfağı, kalifiye aşçıları, mükemmel sunumu ile sizi sizden alacak yemekler sizlerin hizmetine sunulmakta. 24 saat kullanabileceğiniz içecek ikramlarının yapıldığı mini büfelerle eğlenceye asla dur demeyeceksiniz.

İmkanlar

Fitness merkezi, açık alanda koşu yolu, yüzme havuzları ve kondisyon salonları ile forma girmeniz de artık çok kolay. Özel antrenörler ve diyetisyenler eşliğinde size sunulan imkanlardan azami derecede faydalanabilirsiniz.

Sıpa salonları, Türk hamamları, Fin hamamı ve buhar odaları ile sağlıklı günler geçirmek sizin elinizde. Çeşitli tedavi amaçlarıyla kullanılabilecek olan bu merkezlerde aradığınız huzura kavuşacaksınız.

Benzersiz Plajı

Ege Denizi’nin mükemmel suyundan faydalanmanız için özel olarak bakılan ve sizin zevkiniz için tasarlanan plajlarda denizin keyfini çıkartabileceksiniz. Deniz, kum ve güneşin birleştiği bu plajlarda güvenle eğlenebilecek ve çocuğunuzun da istediği şekilde eğlenmesine izin verebilmeniz için bulunan can kurtaranlar sayesinde içiniz hep rahat olacak.

Oda Seçenekleri

       Sizin arzu ettiğiniz büyüklükteki odalarda, istediğiniz yatak sayısı ile aradığınız odalara burada kavuşacaksınız. Eğer geniş bir aile iseniz sizi rahat ettirecek geniş oda seçeneklerine başvurabilirsiniz. Ya da eşiyle gelen iki kişilik bir aile iseniz sizin göz zevkinize uygun olarak tasarlanmış odalarda kalabileceksiniz.

 

 

Alalucca Alaçatı Otel       

Alaçatı’nın merkezinde bulunan bu hotelde hem deniz manzarasına hem de Alaçatı’nın tarihi şehir manzarasına aynı anda kavuşacaksınız. Sürekli devam eden servis hizmeti sayesinde özel aracınıza ihtiyaç duymadan da tesisleri kullanabileceksiniz. Alaçatı'nın muhteşem rüzgârı ve masmavi denizi ile bütünleşen sörf merkezlerine kolay ulaşım avantajı sağlayan Alalucca Butik Hotel sayesinde her daim eğlenceyi doruklarda yaşamanın tadına varacaksınız. Spor ve tatili bir arada yaşamak isteyen misafirler için bulunmaz imkanlar sunan hotelde enerjinizin sınırlarını zorlayabileceksiniz. Yılların yorgunluğunu atmanızda sizlere yardımcı olacak olan huzurlu atmosferiyle kendini dinç hissetmenize sizlere yardımcı olacak. Hep hayalini kurduğunuz tatile bu otelle kavuşabilirsiniz. Bu güzelliğin keyfini çıkartmak sizin de hakkınız.

Sosyal Aktiviteler

İzmir’in eğlence ve enerji dolu gecelerinde bulunmanız gereken noktalardan biri de Alalucci Hoteldir. Çünkü canlı müziğin denizle birleştiği bu noktada daha önce hissetmediğiniz duyguları bir arada yaşayacaksınız. Aileniz ya da arkadaşlarınız ile keyifli anlar geçirmeniz için planlanan eğlence programlarıyla yıl boyunca atamadığınız stresi burada tamamen atabileceksiniz.

Benzersiz Mutfağı

       Aradığınız lezzetlerden daha fazlasını burada bulabileceksiniz. Usta şefler tarafından yapılan leziz yemekler ile yemek yemenin keyfine burada kavuşabileceksiniz. Hotelde kalma süreciniz boyunca eğlencenin durmadan devam edebilmesi için ihtiyaç duyduğunuz enerjiyi çeşitli mutfaklara özgü yemekler ile elde edeceksiniz.

Cadde 75 Otel

Unutulamaz anılar yaşayıp bu otele tekrar tekrar gelen müşterilerinin mutluluklarına şahit olan bu otel sizleri de bu huzurlu ortama davet ediyor. Yılın yorgunluğunu atmanın en güzel yolunu sizlerin hizmetine sunan bu otelde sizden aradığınızdan fazlasını bulacaksınız. Bitmeyen enerjisi ile 24 saat istediğiniz anda eğlencenin tam ortasına dalabileceksiniz. Hem sessiz kafa dinleyebileceğiniz bir ortam sunan hem de arzu ettiğinizde stres atmanızı sağlayacak enerji dolu merkezleriyle aradığınıza burada kavuşacaksınız.

Yüzme havuzları, mükemmel plajları ve spor merkezleri ile forma girmeniz artık çok kolay. Arayıp da bulamadığınız çoğu imkanların birleşme noktası bu otel. İyi vakit geçirirken aynı zamanda da sağlıklı olmanıza yardımcı olan bu otelde hem huzuru hem de mutluluğu bulacaksınız. Alanında uzman antrenörler ve doktorlar eşliğinde tatil yapmanın hem eğlenmenin hem de sağlıklı olmadığın tadına varacaksınız.

Yöresel kahvaltısı, leziz öğle yemeği ve benzersiz akşam yemekleri ile enerjinizi yeniden elde etmek hem keyifli hem de sağlıklı. Arzu ettiğiniz yemekleri biri de burada tadın ve yemeklerdeki kalitenin farkına varın. Özel aşçılar tarafından pişirilen yemekler ile hem formda kalıp hem de yemek yemenin keyfine varmanız mümkün. Diyetisyenlerin tavsiyeleri üzerine hazırlanan özel yemeklerle de artık otellerde diyetleri bozmaya son.

 

 

 

Oda Seçenekleri

           Siz seçin yeter. Her türlü odanın mevcut olduğu bu otelde sizin arzu ettiğiniz her türlü oda mevcut. Erken rezervasyon yaptırdığınız takdirde istediğiniz oda istediğiniz tarihte sahip olabilirsiniz.

Çocuklarınız için özel olarak tasarlanmış eğlence alanlarında sizler de vakit geçirmeyi düşünebilirsiniz; çünkü çok güzeller. Çocuklarınızın eğlence anlayışına göre tasarlanmış olan bu yerlerle ister çocuklarınızla vakit geçirmenin keyfine varın, ister çocuklarınız güven içinde eğlenirken siz tatilin keyfini çıkartın. Seçim sizin. Her durumun sonunda elde edeceğiniz mutluluk paha biçilmez olacaktır.

Hayal edin. Siz tüm stresten uzakta, yorucu mesai saatlerini geride bırakmış bir şekilde otel odasına kendinizi atmışsınız ve sizin hizmetinize koşmak için dört dönen değerli otel çalışanları sizin için her şeyi yapmakta. Her şey sizin zevkinize hitap edecek şekilde tasarlanmış. Hayal etmesi bile bu kadar güzel olan bu imkana aslında çok da uzak değilsiniz.

 

Kurabiye Otel

       Adı kadar tatlı bir ortamı size sunan bu otelde siz isteyin her şey olsun. Gerçekten de müşteri odaklı çalışan bu tesiste müşteri memnuniyeti üst düzeylerde. Sizin yüzünüzde oluşacak bir tebessüm için her türlü hizmet anında yapılmakta. Mutluluğun peşinde iseniz ve de nerede bulacağınızı tam kestiremiyorsanız gelin bir de bu otel de arayın. Ama şurası bir gerçek ki aradığınızdan fazlasını burada elde edebileceksiniz. Alaçatı’nın benzersiz güzelliği yaşarken sizler için hizmet veren Kurabiye Otel’de bulunmak gerçekten harika olacaktır.

 

 

Kendine has tarzı ile diğer otellerden bariz bir şekilde farklı olan bu yerde özel olduğunuzun farkına varacaksınız. Daha önce yaptığınız tatillerde bulamadığınızı burada bulacaksınız. Sade tasarımı ve dinlendirici atmosferi ile yılların yorgunluğunu atmanın tadına bir kere vardıktan sonra artık her zaman buraya gelmeyi isteyeceksiniz. Tam bir aile ortamı sunan bu otelde kendinizi sanki annenizin kanatları altında huzur içinde yaşadığınız zamanlara geri dönmüş zannedeceksiniz.

Benzersiz Mutfağı

       Huzuru bulduğunuz bu otel ortamında artık karnınızı doyurma vakti gelince yine kendine has bir tarz sizi yakalayacak. Her tarafına yansımış özgünlük mutfağına da yansımış olan bu otelde tıpkı anne eli değmiş gibi olan yemeklerden yemek sizlere büyük keyif verecek.

Zen Alaçatı Hotel

       Güler yüzlü bir karşılama ile tatilinize başlamaya hazırsanız Zen Alaçatı Hotel tam size göre. Şık tasarımı, özgün hizmet anlayışı ve samimiyet konan huzurlu ortamı ile Zen Alaçatı Hotel gönlünüzü fethetmeye hazır. Sizleri huzurlu atmosferine davet eden hotele bir kere gittiğinizde artık sizin her zaman aradığınız bir aktivite haline gelecek olan bu güzelliğe hayran kalacaksınız. Daha önce tatmadığınız duygulara burada şahit olacaksınız.

 

Güne huzurlu başlamanın verdiği keyif ile benzersiz kahvaltınızı ederken yaşayacağınız haz gerçekten denemeye değer. Stresten uzakta, koşuşturmalara son vermiş bir şekilde çayınızı yudumlarken aradığınız huzurun tam ortasında olduğunuzu hissedeceksiniz.

Gün ortası geldiğinde inanılmaz atmosferin tesirini iyice hissetmeye başlayınca yüzünüzde açacak gülücükler tam da Zen Alaçatı Otel’in arzu ettiği şeydir.

Ala Hotel Alaçatı

      Taş evleriyle meşhur Alaçatı’ya geldiğinizde tabii ki de kalmak isteyeceğiniz mimari taş sanatlarıyla yapılmış benzersiz güzellikteki Ala Hotel olacaktır. Siz de bu güzelliğe şahit olunca farkı hissedeceksiniz. Taş evlerin verdiği o doğal serinliği içinde yaşarken tatmanın vereceği hazzı ancak gidip deneyince anlayabileceksiniz.

 

Çayınızı yudumlarken sanki eski zamanlara gitmişsiniz hissini verecek olan o eşsiz atmosfere siz de şahit olacaksınız.  Yılların birikmiş yorgunluklarını atarken hissedeceğiniz rahatlık sizleri ummadığınız şekilde rahatlatacak. Hep hayalini kurduğunuz bir yaşam biçimine sahip olmaktan çok memnun olmuş bir biçimde tatilinizi geçireceksiniz. Size evinizin konforunu ve rahatlığını sunan bu otelde daha uzun kalmanın planlarını yapacaksınız.