Antalyada Kışın Seyehat Edebileceğiniz 5 Oteli Bulduk

                Antalya otelleri sadece yazın sizlere güzel ve farklı hissedeceğiniz bir konaklama sunmuyor. Otelz Antalya otelleri üzerinden bulacağınız Antalya kış otelleri sayesinde kışın da bu güzel şehre tatile ve dinlenmeye gidebilirsiniz.

                LİBERTY HOTEL LARA

Antalya iline kışın gidip konaklayacağınız en huzurlu ve özel otellerden biri de şüphesiz Liberty Lara olacaktır. 311 odası olan bu özel tesisin, palmiye ağaçları ile süslenmiş konsepti, özel yörük çadırı olarak tasarlanmış kaliteli mutfağa sahip restoranları, spor ve bakım merkezleri, dinlenmek isteyenlere özel kitap okuma köşeleri, hamam ve masaj terapi merkezleri ile kışın tatilin tam da aranılan adresi olmayı sonuna kadar hak ediyor.

                 TİTANİC DELUXE BELEK

Titanic Deluxe Belek Antalya otelleri içerisinde yaz – kış sizi misafir edecek en güzel otellerden biri. Doğal çam ormanlarının, saklı plajların yarattığı harika manzara konsepti otelin, doğa uyumlu mimarisi ile konaklayacağınız otelleri ve gurme lezzetleri bulabileceğiniz restoranları mevcuttur. Hem dinlenip hem de eğlenebileceğiniz, kendinize vakit ayırarak muhteşem bir tatil yapabileceğiniz konaklama merkezidir.

                LİMAK LARA DELUXE HOTEL&RESORT

Antalya kış otelleri içerisinde size huzurlu bir tatil sunacak, Uzakdoğu konseptine sahip harika bir oteldir. Otelz Antalya otelleri içerisinde kışın bile sıcaklığa sahip Antalya ilinde muhteşem deniz manzarası ve Akdeniz’in doğal güzellikleri ile huzurlu bir tatilin önemli adresi olacaktır. kişisel bakımınızı yapabileceğiniz spor ve spa merkezleri sayesinde hem ruhunuz hem de vücudunuz dinlenecektir.

                DELPHİN İMPERİAL LARA

Antalya otelleri içerisinde 650 odası ve merkeze, havaalanına yakınlığıyla Delphin İmperial Lara Antalya kış otelleri tercihinizde ilk sırada olmayı hak ediyor. Mimarisi ve her şeyin düşünüldüğü lüks, konforlu odaları ile size eşsiz bir tatil imkanı yaratıyor. Otelz Antalya otelleri birçok ülke mutfağında örneklerin sunulduğu restoranları, farklı aktivitelerle eğlencenin yaşatıldığı, spor ve kişisel bakım olanakları sayesinde tatilin hem yazın hem de kışın adresi olarak sizleri ağırlamaktadır.

                ROYAL WİNGS HOTEL

457 odası, renkli kumsalı, sakin ve dingin ortamı, özenle tasarlanmış bahçeleri, aile veya özel seyahatlere uygun konforu yaşatan Royal Wings misafirleri için her şeyi düşünmüş muhteşem bir tesis. Kış aylarında dahi size harika bir tatil imkanı sunan otelin havuz manzaralı kahvaltısı, sinema odaları, lunaparkı ve ağaçlarla düzenlenmiş harika ve dinlendiren mimarisi ile lüks bir tatili yaşayacaksınız.